Våra medlemmar

För att ansöka om att bli medlem välkomnar vi dig att gästa några av våra öppna frukostmöten först.
När du vet att nätverket är rätt för dig och vi har fått träffa dig några gånger lämnar du in din ansökan.

Ingalill Vestman

Ingalill Vestman

VIP Consulting – Friskare med funktionsmedicin

Varför är du sjuk? Funktionsmedicin tittar mer på orsaken bakom sjukdomar, än endast på symtomen. Skolmedicinen och funktionsmedicinen har olika fokus, båda behövs. Skolmedicinen har fokus på att snabbt lindra symtom och akuta sjukdomar.

70-80% av befolkningen har mera tysta låggradiga inflammationer som ger mer diffusa symtom och sjukdom på längre sikt. Ett funktionsmedicinskt perspektiv med fokus på orsaken skapar större möjligheter att komma tillrätta med sjukdomen. Ett sådant fokus tar längre tid än skolmedicinens 15 minuter och kräver helt andra provtagningar och behandlingar.

Att bygga upp sin hälsa är ingen quick-fix, jag följer dig i minst 6 månader.

Erbjudande till DOIT-medlemmar:
20% på valfri konsultation.

htts://vipconsulting.se
ingalill@vipconsulting.se
+46 708-10 83 80

Ann-Sofie Larsson

Ann-Sofie Larsson

ANSOLA Consulting AB

Jag arbetar som konsult inom Rekrytering, HR/Personal och Affärsutveckling.
Mitt arbete är väldigt varierat:

  • Interimkonsult – vilket innebär att jag ”hyr ut” mig själv på längre och kortare uppdrag inom mina kompetensområden ovan.
  • Rekryteringskonsult – hjälper företag att hitta rätt person/kompetens till rätt plats.
  • HR/Personal – hjälper små och medelstora företag som saknar egen personalavdelning med olika personalfrågor. Det kan vara allt ifrån processer, strategier för att uppfylla lagar och regler inom personalområdet, kollektivavtalsfrågor, rehabiliteringsärenden etc.
  • Företagsrådgivare – hjälper företag från EU, som vill starta eller redan har verksamhet i Sverige med olika typer av ärenden. Kontaktperson för svenska myndigheter, ansökning, lagar och regler etc.

+46 730-38 99 27
ann-sofie.larsson@ansola.se

Emma Dahlin

Emma Dahlin

Mindful by Emma

Kan du uppleva att det är svårt att hantera stressen, att få till stunder av återhämtning i din vardag, att du har höga krav på dig själv eller att du går ständigt och bär på dåligt samvete? Mindful by Emma erbjuder följande tjänster i syfte att hjälpa dig hitta din inre styrka och din balans för att du ska må bra.

  • Coachande och terapeutiska samtal
  • Mindfulness
  • Healing
  • Hypnosterapi

Emma Dahlin – Diplomerad kognitiv coach och terapeut, mindfulnessinstruktör, föreläsare

Erbjudande till DoIt-medlemmar: 20% rabatt på valfri tjänst eller vid köp av produkter.

+46 709-37 88 38
info@mindfulbyemma.se
www.mindfulbyemma.se
Boka tid online >

Maj Andrén

Maj Andrén

Maj Andrén Consulting

Jag jobbar som HR-konsult inom arbetsmiljö, ledarskap och arbetslivsanpassad mindfulness. Jag hjälper små och mellanstora företag att leva upp till lagens krav på arbetsgivare att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete och samtidigt utveckla ett sunt, välmående och hållbart arbetsklimat.

Jag är en erfaren personalvetare med en Fil kand i Personal- och arbetslivsfrågor, inriktning arbetspsykologi. Vidareutbildad inom bla psykosocial arbetsmiljö, mindfulness, stresshantering och coaching och har en bakgrund som bland annat personalchef, personalutvecklare, projektledare, utbildare, handledare och karriärcoach.

Kontakta mig gärna för att boka ett förutsättningslöst möte.
+46 734-26 11 99
maj@majandren.se
majandren.se

Lovisa Wallén

Lovisa Wallén

Naprapaten Lovisa

Ystads enda kvinnliga naprapat
+46 706-77 32 22
lovisa@naprapatenlovisa.se
www.naprapatenlovisa.se

Anja Trägårdh

Anja Trägårdh

Trägårdh Kommunikation AB

Jag är kommunikationskonsult och har specialiserat mig på att bygga varumärken genom corporate communication, PR och content marketing.

Välkommen att kontakta mig!

tragardhkommunikation.se anja@tragardhkommunikation.se
+46 709-34 66 64

 

Lena Wahlberg

Lena Wahlberg

Sunt & Sant friskvård och utveckling i Skåne

Efter nästan 30 års yrkeserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation valde jag att sadla om till friskvård. Helt enkelt eftersom jag ända sedan barnsben haft ett stort intresse för kroppens egen läkande förmåga genom hälsofrämjande.

Utbildning: diplomerad OptimumTränare, diplomerad medicinsk massageterapeut, friskvårdskonsult och lymfmassör från Axelsons Gymnastiska Institut, mindfulnessinstruktör från Mindfulnesscenter, kommunikatör från IHR (Institutet för högre reklam- och kommunikationsutbildning) samt beteendevetare från Lunds Universitet.

Jag jobbar med lymfmassage, behandlande massageterapi, klassisk svensk massage, käkledsbehandling och postural terapi & träning enligt OptimumMetoden.

”Jag är övertygad om varje människas egen förmåga att ta ansvar för sitt liv och välbefinnande, utifrån sina egna förutsättningar. Ibland kan man bara behöva hjälp till självhjälp som utvecklar förmågan och stimulerar viljan.”

Hemsida: suntosant.se
Mail: info@suntosant.se
Mobil: +46 (0)72-204 56 74

Susanne Persson

Susanne Persson

Design Direkt

Systemingenjör och projektledare som i dagsläget äger och förvaltar hyresfastigheter på gågatan i Ystad. Parallellt med detta nyutvecklar jag min webbutik. 

Design Direkt är en webbutik med stort utbud av inredningsdetaljer men också väskor och smycken. Stilen är åt det gammaldags/klassiska hållet.

Välkommen in under våren!

www.designdirekt.se
+46 733-83 88 60

Gunnel Hallberg Dahlman

Gunnel Hallberg Dahlman

G H D Konsult

 

Jag är Kvinnan från landet, med båda fötterna i den skånska kulturen och myllan, som mitt i livet flyttade till borgarstaden Ystad. Efter att jobbat inom trädgårdsgrossistbranschen i många år, så beslöt jag mig för en annan bana i livet. Tog den akademiska vägen inom Lunds universitet och hamnade så småningom i Vuxenutbildningens värld, ett steg som jag aldrig ångrat. Jag har utbildning som Studie- och yrkesvägledare, Projektledare, Utbildningsledare samt Karriärvägledare, plus en del andra kurser och utbildningar, på akademisk nivå. Sen har jag verkat inom både offentliga och privata organisationer med utbildning för vuxna på olika nivåer, vilket gett mig en bred kompetens och erfarenhet i branschen.

Idag har jag enskild firma där jag hjälper vuxna att hitta rätt utbildning, håller mindre föreläsningar i vuxnas utbildningsvägar, coachar och guidar dem rätt i de olika sökvägar och ansökningssätt/-möjligheter som finns för just vuxna som vill studera, karriärväxla eller kompetenshöja sig. Jag tar också olika uppdrag som projektledare i projekt som rör vuxnas lärande och/eller utbildning. 

Jag är f n på deltid, underleverantör till ett företag som är kompletterande aktör för AF. På den fritid som ges är jag föreningsmänniska med en del uppdrag inom olika ideella styrelser. Har varit föreningsaktiv sen tonåren och suttit med i styrelser på både lokal, regional och riksnivå. Leder även  kurser i föreningsteknik.

Telefon: 0705 61 96 51
Mail: gunnel.hallberg.dahlman@gmail.com

Carolina Kaya

Carolina Kaya

Nina Engstrand

Nina Engstrand

Nina Engstrand, grundare av Vidvinkel. Jag hjälper människor förkorta och förgylla vägen till det liv de vill leva, företag de vill driva och inverkan de vill ha. Detta gör jag på olika sätt bla genom coachning i livsdesign, money mindset och affärsutveckling, samt genom utbildning och mentorskap.

njengstrand@gmail.com

Livia Persson

Livia Persson

Firma Livia Persson

Som Forever Business Owner i Forever Living jobbar jag med marknadsföring av hälsoprodukter och rekrytering samt utbildning av nya kollegor. Jag kan hjälpa dig att må bra, få bättre hälsa och skapa egen lönsam verksamhet. Konceptet vi använder passar utmärkt även för dig som redan har eget företag men vill förstärka sin ekonomi. Välkommen att titta på min hemsida och få mer information.

Till medlemmar: handlar du något på min hemsida, får du välja en valfri produkt på köpet.

www.liviapersson.com
livia.k.persson@gmail.com
+46 704 18 42 23

Lotta Kreij

Lotta Kreij

Stämmer något av det här in på dig?
– Du vill förbättra din ekonomi
– Du är intresserad av Hälsa, Hudvård och Träning
– Du vill ha en egen business utan fasta kostnader
– Du vill utvecklas personligt
– Du är entreprenör idag och vill ha ett extra inkomstben
– Du känner att du har mer att ge
– Du vill arbeta digitalt
– Du vill ingå i ett härligt gäng
– Du vill bygga business globalt

Är svaret JA, då vore det jättekul att ta ett möte med dig. Därefter får vi se om du kan se att mitt arbetssätt också kan förändra ditt liv? Är du intresserad, så kommer jag att vara din mentor och dela med mig av all min erfarenhet och kunskap.

Jag startade min business 2002 parallellt med min ledartjänst på SAS. Fr.o.m 2003 har jag varit min egen och det har jag inte ångrat en enda sekund.

Medlemsförmåner: Ger 15 % rabatt på dina produktinköp
Hör gärna av dig om vill få mer information!

Hemsida: lottakreij.myforever.se
Mail: lottakreij@gmail.com
Mobil: +46 708-79 52 30

Martina Hjelm

Martina Hjelm

Living life as a hair dresser i Skåne-Tranås samt utbildare och färgtekniker land och rike runt för Paul Mitchell Sweden. Jag är frisör, kreatör och visionär. Jag tänker, tycker, andas och känner hår hår hår samt färg & form. Jag jobbar på att göra världen vackrare. Och jag älskar det, som jag älskar det!

Kvalité, hög social samt yrkesmässig kompetens – That’s me!
Jag driver även Sveriges modernaste livsmedelsaffär, AutoMat i Skåne-Tranås. 

Pusshej från mig!

hjelm.martina@hotmail.com

0768-451597

Charlotte Nygren

Charlotte Nygren

Mentor, coach, utbildare och föreläsare

 

Med visionen att alla ska känna arbetsglädje och tycka att det är roligt att gå till jobbet, bestämde jag mig för att hoppa av en lång anställning och starta eget.

Kort om mig:
Jag är född och uppvuxen i Malmö, med rötter i Köpingsberg, utanför Ystad. Efter ekonomistudier i Uppsala, hamnade jag inom bank- och finans i Stockholm, där jag arbetat i olika yrkesroller, längst som chef i över 20 år. För något år sedan hittade jag och min man huset med drömläge strax utanför Borrby, där nu även WinDaloos kontor ligger.

Jag kan hjälpa dig med att:

• skapa en sund företagskultur med gemensamma värderingar och önskvärda beteenden fylla varumärket med mjuka värden få en väl fungerande grupp, där ni stöttar och hjälper varandra
• skapa gott kundbemötande och högre kundnöjdhet
• få ett stöttande och bekräftande ledarskap som skapar tillit och trygghet
• utvecklas i ditt ledarskap och känna trygghet i din yrkesroll
• skapa en policy för kundbemötande och service
• få med dig medarbetarna på förändring

Välkommen att kontakta mig!

www.windaloo.se
charlotte.nygren@windaloo.se
+46 733 81 12 75