Linda Karlsson

Affärsnätverk för företagsamma kvinnor i Ystad / Österlen

Hej! Det är jag som är Linda!

 

LiKaMedia är jag, Linda Karlsson. Jag är en företagare som fokuserar på den lilla företagaren. Genom mitt sätt att skapa appar kan jag erbjuda priser som de flesta företagare har råd med. Jag jobbar kostnadseffektivt och levererar en mobilapp som ger företagaren enorma möjligheter att nå ut till sin kund snabbt och kostndsfritt.

 

Jag hjälper dig med allt från appen till webben!

Fler och fler företag väljer att skaffa en app till sin verksamhet. På detta sätt kan t.ex. frisersalongen fylla en stol vi den hastig avbokning, och butiken kan styra kundflödet genom t.ex. riktade erbjudanden.

 

Idag går allt snabbare och snabbare när det gäller marknadsföring och att synas, och allt kokar egentligen ner till att bygga relationer med dina kunder. Vi blir mer och mer otåliga när vi skrollar ner i t.ex. Facebookflödet, och vi stannar mer och mer sällan upp för att läsa långa texter. Där kan jag hjälpa dig med en kort och informativ film! En film som fångar ögat och intresset hos tittaren, och där du effektivt når ut med ditt budskap!

 

 

Min vision

Min vision är att, med ett kostnadseffektivt system, hjälpa småföretagaren ut på den mobila marknaden. Alla ska ha råd att ha en app!